Tanečně pohybový den s lektory z Ukrajiny / Танцювально-фітнес-захід з інструкторами з України / UA dance-fitness day

08.05.2022 09:00

Přijďte příjemně prožít neděli na celodenním tanečně pohybovém dni s opravdovými profesionály.

Den otevřených dveří taneční školy, Den matek a Den osvobození.

Приходьте та проведіть приємну неділю на повний сімейний день із рідними українськими професіоналами.

Come and spend Sunday pleasantly on an all-day dance and movement day with true professionals.

Kdy a kde? - Коли і де? - When and where?

Neděle 8. května v Brně na Mendlově náměstí 2a - Неділя, 8  травня в Брно на площі Менделя 2а - Sunday, May 8 in Brno on Mendel Square 2a

Program - Програма

  1. 09:00 Bodystyling - posilování oslabených partí s Annou - Зміцнення ослаблених частин тіла з Анною - strengthening weakened parts of the body
  2. 10:00 Mezinárodní Zumba Martini - Міжнародний Zumba Martini - International Zumba Martini
  3. 11:00 Stretching s Alexandrou - Розтяжка з Олександрою - Stretching with Alexandra
  4. 12:00 Contemporary tanec pro začátečníky - Сучасний танець для початківців - Contemporary dance for beginners
  5. 13:00 Jóga & Power Jóga & Jóga ve dvojiici s Evgenií - Йога з Євгенією - Yoga & Power Yoga & CoupleYoga with Evgenia
  6. 14:00 PortDeBras a Bodybalet  s Evgenií - PortDeBras & Bodybalet with Evgenia
  7. 15:00 Single Salsa Bachata s Martinem - Single Salsa Bachata with Martin
  8. 16:00 DiscoSlow s Teslou - DiscoSlow with Tesla
  9. 17:00 DancePlastic s Taťánou - Пластикова стрічка - DancePlastic with Tatiana
  10. 18:00 Párové společenské tance s Martinem a Irinou - Пара бальні танці з Мартіном та Іриною - Couple ballroom dancing with Martin and Irina
  11. 19:00 LadyLatino s Nastiou - LadyLatino з Настею - LadyLatino with Nastia
  12. 20:00 Cheerleading s Nastiou - Черлідінг з Настею - Cheerleading with Nastia

Občerstvení zdarma. - закінчення ранкового блоку, безкоштовні закуски. - Free refreshments.

Taneční styl - Стиль танцю - Dance style

  • PortDeBras - je originální cvičební aerobní program typu Body & Mind (do stejné skupiny řadíme jógu, Pilates, tai-chi), který vznikl spojením prvků moderního tance a baletu s principy posturálního a balančního tréninku. Zakladatelem tohoto nového fitness fenoménu je Julia Papi.
 
  • DiscoSlow - Disco dance v pomalejším tempu - moderní taneční styl, který kombinuje prvky street dance a akrobacie. Rychlé taneční tempo, silové a přesné pohyby, pozitivní energie! Disco dance vznikl v 60. letech ve Francii. Jedná se o dynamický taneční styl využívající prvky funku, soulu, popu a salsy. Je to tanec, který zaměstnává doslova všechny částí těla.
 
  • Contemporary - je založen na řadě mnoha tanečních technik. Tyto taneční techniky se vyvíjeli během dvacátého století. Čerpá z techniky klasického tance a také technik Modern dance. S jakými styly se zde můžete setkat? José Limó, Horton, Graham, Cunningham, Pilates, Jóga, improvizace, ... .
     
  • Dance Plastic - už jste někdy něco takového zažili? Směr na syntéze aerobiku, moderní choreografie a pohybů z erotických tanců. Založený na směsi různých směrů, např.: jazz-moderní, klasický tanec, orientální tance, latina, moderní choreografie. Pohyby jsou samozřejmě součástí erotiky, ale nemají vulgárnost. Tajemství je svádět bez svlékání.
 
  • Cheerleading [čírlíding] (česky roztleskávání, anglicky cheer a leading = povzbuzování a vedení) je sportovní odvětví, které je od roku 2016 uznané Mezinárodním olympijským výborem jako neolympijský sport. Původně vznikl jako skupinové povzbuzování se složitou choreografií.. V cheerleadingu se používají různé prvky: pohyby rukou, skoky, výkopy,  ... .

Ceník - Прайс лист - Price list

CZK 400 Kč na celý den (oba bloky) nebo jednotlivě lekce podle klasického ceníku Tanečního a pohybového studia XDream pro OpenClass. Zakoupením vstupného přímo podporujete válečné uprchlíky v Brně. / CZK 400 CZK for the whole day (both blocks) or individual lessons according to the classic price list of the Dance and Movement Studio XDream for OpenClass. By purchasing an entrance fee, you directly support war refugees in Brno.
 

Dospělí

  • 400 Kč dospělý na celý den (12h lekcí podle svého výběru)
  • 120 Kč dospělý na lekci
  • 100 Kč dospělý na lekci s 10-ti vstupovou permanentkou XD
  • 80 Kč dospělý na lekci s 20-ti vtupovou permanentkou XD
  • Multisport - platí jen na 1 libovolnou lekci za 1 den
Permanentka: 10-ti vstupová permanentka za 1000 Kč. 20-ti vstupová permanentka za 1600 Kč. Permanentky je možné využít kdykoliv na běžnou OpenClass z rozvrhu mendlak.xdream.cz.
 

Studentská sleva

  • 200 Kč na celý den (12h lekcí podle svého výběru)
  • 60 Kč na lekci
  • 50 Kč na lekci s 10-ti vstupovou permanentkou

UA sleva

UA Дорослі Україна: 100 крон за цілий день, 50 крон за урок. Діти: безкоштовно. Безкоштовний вхід з доказом терпіння або будь-якою візою біженця.

 

Kontakt - Контакти - Contact

Více informací na https://mendlak.xdream.cz, nebo https://obchodstudia.xdream.cz - Більше інформації на https://uk.xdream.cz.

Příspěvek

Dobrý den všem! Přijďte prosím podpořit skupinu statečných uprchlic z Ukrajiny, které nechtějí jen přijímat, ale taky za finanční podporu ze vstupného něco vrátit, tím co umí, co je drží nad vodou. Akce je vhodná pro všechny. Pokud se nedostanete osobně, můžete přispět na lektory na dálku fiinančním příspěvkem na č.ú. 241518994/0300, nebo pro mezinárodní převod IBAN CZ02 0300 0000 0002 4151 8994, BIC(SWIFT) CEKOCZPP.
 
 
Potřebujeme získat prostředky na pronájem a základní pomůcky. Příspěvky jdou na lektory a kurzy pro děti a mládež z uprchlických rodin.
 

Sponzoři - Спонсори - Sponsors

  • Orel Telnice www.oreltelnice.cz - prostory, pronájem.
  • studio XDream - organizace, občerstvení, propagační materiály informující o akci,
  • Martin Valla - příspěvek na boty, učebnice a základní pomůcky pro lektory a jejich odbornou činnost, které si nestihly při útěku před válkou (bombardování Kyjeva, Mauripol, Kramatorsk, ...) vzít sebou.